Egy jól megtervezett logó sokkal többet mond el cégéről, mint ezer szó, s ne feledje, egy képpel sokkal előbb tehet pozitív benyomást bárkire.

Miért kell egyáltalán logó?

Aki így teszi fel a kérdést, annak két féle válasz elfogadható. Az egyik a megfutamodás, amikor azt mondjuk, hogy igazándiból nincs rá szükség, csak jól néz ki. Ez sokak számára az egyszerűbb út, de ebből nem derül ki a jelentősége annak a “pár” betűnek, vagy épp formának, ikonnak.

A másik válasz már összetettebb. Elmagyarázni, hogy egy jó logó, cégünk képi megformázása aranyat érhet. Aranyat, pénzt, tiszteletet, elismerést. Szokták úgyis mondani, hogy beszéljen helyetted szlogened, vagy épp logód.

Az üzleti élet elengedhetetlen alapköve, hogy ne csak hosszú mondatokban legyél képes eladni magad, de egy-egy kép is rólad árulkodjon, cégedről meséljen bárki számára. Fontos, hogy egy jel, egy forma mindig ránk hivatkozzon. Ha brandet építünk, nincs ennél fontosabb. Ha látunk egy árnyat, egy színt, egy alakot, az rólunk beszéljen, a mi cégünket juttassa bárki eszébe.

Hogyan készítem el az Ön személyes logóját?

– felmérem igényeit
– elmondhatja milyen színvilág áll Önhöz közel
– kielemzem cégének erősségeit, hogy mivel adhatnám vissza legjobban mindazt, ami Ön valójában.
– folyamatos egyeztetés mellett készítem el tervezeteimet
– Ön csak akkor fizet, ha elfogadta munkámat és elégedett vele