Honlapra igenis szükség van. Kell egy weboldal, mely bemutatja vállalkozásunkat, mely hírt ad rólunk, mely képet formál személyünkről.

Önnek fontos a gyors és precíz kivitelezés?

Legyen szó akár bonyolultabb, portál jellegű oldalakról, vagy épp egyszerűbb bemutatkozó honlapról, megpróbálom a helyes és gyümölcsöző utat megtalálni az Ön számára. Nem feltétlen kell annyira bonyolultnak lennie mindennek, ahogy azt elképzeljük. Az egyszerűség, a jól átláthatóság, az informatív külső, valamint a jó tervezés mind előnyére válhat vállalkozásunknak.

Sokan, sokfélét mondanak. Állítanak megannyi változatát annak a témakörnek, hogy miért is jó, ha egy vállalkozás rendelkezik saját, önálló weboldallal. Hogy komolyan vesznek? Hogy voltaképpen egy saját reklámozási felületet adunk önmagunknak? Hogy ennek minőségével azonosítják cégünk tevékenységét? Ez mind igaz lehet, s a legjobb, ha ezek tudatában, ennek rendeljük alá magunkat.

Fontos számomra, hogy ne csak beszéljek róla, tegyek is a közös munkáért, a kapcsolattartásért. Számomra elsődleges, hogy a kedves megrendelőt bevonjam a munkafolyamatba. Egyeztetjük elképzeléseinket, papírra vetjük ötleteinket, megírjuk, lerajzoljuk, átvesszük, vágjuk, daraboljuk igényeinket, s fraktáljainkból összeépítjük a megfelelő külalakot. A külalak után pedig a tartalom következhet, melyben végig, egymás kezét fogva haladhatunk.

Így dolgozom. Önért is, kedves megrendelőimért, hogy ne csak én, de közös munkánkból Ön is profitálhasson. Erkölcsileg és természetesen anyagilag is.

Néhány érv, amiért érdemes:

– több éves tapasztalattal rendelkezem honlap készítés és grafikai kivitelezés terén
– nálam az ügyfél mindenképpen az első, kinek igényeit maximálisan figyelembe veszem a készítésnél
– garanciát vállalok termékeimre. Azokat gondozom, nyomon követem, s ha kell, természetesen javítom
– ár, minőség arányban az mdnGroup megpróbál folyamatosan az élen haladni
– kedvező árakkal, akciókkal várom kedves partnereimet